ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Δημιουργούμε εικόνες με χαρακτήρα, με το χαρακτήρα που έχει ξεχωριστά ο καθένας και που για εμάς αποτελεί πρόκληση αγάπη και άμετρη χαρά.

Λύτρας Παναγιώτης

Λύτρας Παναγιώτης

Γεννήθηκα το 1982 και για όσο χρονικό διάστημα μπορώ να θυμηθώ, θαύμαζα τη φωτογραφία. Σπούδασα πληροφορική και παρακολούθησα μαθήματα φωτογραφίας, έχοντας την χαρά να είμαι μαθητής εξαιρετικών φωτογράφων στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Η αγάπη που έχω για τη φωτογραφία και το πώς θα “κλείσω” τη στιγμή μέσα στο φακό μου, έγινε πάθος, μπήκε στη ζωή μου και μεταμόρφωσε τα πάντα. Ο Σωστός χαρακτηρισμός για τον τρόπο που φωτογραφίζω θα ήταν Φωτορεπορτάζ παρά Φωτογραφία Γάμου ή Βάπτισης καθώς περισσότερο μου αρέσει να παρατηρώ φωτογραφίζοντας τις στιγμές σας, πάντα με μια μικρή δόση καλλιτεχνικής διάθεσης. Στόχος μου είναι μια πιο απέριττη προσέγγιση , συλλαμβάνοντας πιο φυσικά τις φωτογραφικές σας στιγμές γιατί η φωτογραφία θυμάται τις μικρές ή μεγάλες στιγμές σας και τις επαναφέρει στο μυαλό για να μην τις ξεχάσετε ποτέ.

Γιαμουρίδης Πλούταρχος

Γιαμουρίδης Πλούταρχος

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1977. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού. Ο “έρωτας” μου για την φωτογραφία ξεκίνησε φωτογραφίζοντας αρχικά την οικογένεια μου και τις χαρούμενες στιγμές της. Αυτός είναι και σκοπός της φωτογραφίας μου, το κάθε θέμα κρύβει τη δική του μαγεία, είναι μία καινούρια ιστορία. Γι' αυτό επικεντρώνομαι στα συναισθήματα, στη διάθεση και στους δεσμούς των ανθρώπων, γιατί κάθε φωτογραφία πρέπει να λέει κάτι για εσάς. Το στυλ της φωτογραφίας μου είναι αφηγηματικό και ρομαντικό. Η δουλειά μου επικεντρώνεται στην αφήγηση της κάθε ιστορίας , ως παρατηρητής , συλλαμβάνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια, κάθε στιγμή. Αυτός είναι και σκοπός της φωτογραφίας μου, οι χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές σας.